Ce vrei sa cauti ?

Păstrăv proaspăt

Singura păstrăvărie care vă poate livra păstrăv proaspăt, în cantitatea dorită, pe tot timpul anului

Descriere

Pescuim zilnic păstrăv proaspăt din Izvorul Muntelui. De la mal este preluat în tancuri speciale și adus la Unitatea de Procesare aflată în apropiere. Păstrăvul viu se livrează cu transport special pus la dispoziție de noi sau cu mijloacele clientului. Păstrăvul eviscerat, fluture și file se livrează în fulgi de gheață.

Puietul de păstrăv

Ferma noastră de puiet folosește icre selecționate de cea mai bună calitate. Astfel, prima condiție este validată.

Hrana păstrăvului

Peste 85 de specii de alge, o comunitate bogată în fitoplancton, direct din Izvorul Muntelui și alimente de calitate premium importate exclusiv din UE.

Calitatea apei

Apa are 90 m adâncime, înconjurată de zone protejate, fără surse de poluare. Niveluri ridicate de oxigen în apă și un pH echilibrat de 7,0+ pe tot parcursul anului. Temperaturile: între -5 și 20 grade C.

Pescuit și transfer

Pescuitul și transferul la unitatea de procesare se fac cu mare grijă. Există norme și metodologi clare, susținute de dotări tehnice, care exclud situațiile în care păstrăvii sunt răniți sau afectați.

Livrarea păstrăvilor

Principalele variante de furnizare a păstrăvului sunt:

  • Păstrăv viu
  • Păstrăv eviscerat
  • Fluture
  • File

Avem, de asemenea,  păstrăv somonat crescut și pescuit din ferma noastră, în condiții similare. Poate fi livrat viu, eviscerat, fluture sau file.