Ce vrei sa cauti ?

Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

1. Termeni introductivi

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului pastravariile-ceahlaului.ro, denumit in continuare site-ul, de catre vizitatorii acestuia. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

2. Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor pentru Serviciile Comerciale Romane SA si Pastravariile Ceahlaului SRL (denumit in continuare Pastravariile Ceahlaului ). Pastravariile Ceahlaului nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 • evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului,
 • neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului.

Astfel Pastravariile Ceahlaului nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

2. Marca si dreptul de autor

Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe acest site este detinut de Pastravariile Ceahlaului sau de societatile din grupul de firme. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Pastravariile Ceahlaului ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Pastravariile Ceahlaului. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Pastravariile Ceahlaului, a partenerilor sau a societatilor din grupul de firme din care face parte. Pastravariile Ceahlaului va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate.

3. Obiectivul continutului site-ului

Obiectivul continutului Site-ului este de a pune la dispozitia utilizatorilor sai informatii despre produsele, serviciile si activitatile Pastravariile Ceahlaului si alte aspecte privitoare la organizarea si functionarea societatilor. Pastravariile Ceahlaului nu poate garanta insa, ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din produsele prezentate in site este rugata sa contacteze Pastravariile Ceahlaului printr-unul din mijloacele de contact prezente pe acest Site, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

4. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Pastravariile Ceahlaului de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe Site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest site, respectiv Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea Pastravariile Ceahlaului nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

Pastravariile Ceahlaului se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Pastravariile Ceahlaului nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe site-u pastravariile-ceahlaului.ro conform prezentului document.

5. Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Începând cu data de 25.05.2018, intra in viguare dispozițiile Regulamentului UE 2016/679  privind protecția generală a datelor cu caracter personal, care oferă acum un plus de securitate și protecție pentru datele dumneavoastra personale. Pastravariile Ceahlaului solicită acordul dumneavoastra, astfel încât prevederile Regulamentul UE 2016/679 să poată fi transpuse in relatia dintre parti.

Pentru o informare corecta si completa a dumneavoastra si a intelegerii pe deplin a drepturilor pe care le aveti in privinta prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate, va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate.

Toate datele cu caracter personal colectate prin intermediul platformei online vor fi stocate si prelucrate in scopul declarat pana la o manifestare expresa de vointa si contrara consimtamantului acordat de catre utilizator la incheierea prezentului contract.

 • Pastravariile Ceahlaului oferă clientilor si utilizatorilor informațiile necesare privind prelucrarea datelor în conformitate cu art. 13 și 14 din Regulamentul general privind protecția datelor
 • Pastravariile Ceahlaului solicită consimțământul explicit pentru a va contacta în scopuri informative si in scopuri de comunicare financiara si comerciala (facturi proforme, comenzi realizate, informari asupra transportului pentru produsele comandate).

6. Utilizarea si dezvaluirea datelor personale si specificarea scopului

Datele dumneavoastra vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor cu Caracter Personal si vor fi utilizate de catre Pastravariile Ceahlaului in scop de analiza de marketing si administrare baza de date clienti (consumatori), inclusiv pentru asistenta clienti, precum si pentru a va putea informa despre noile produse si servicii ale companiei noastre. Pastravariile Ceahlaului se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti beneficiari/utilizatori.

7. Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:

 • sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
 • sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 • sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
 • sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
 • sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, Pastravariile Ceahlaului, firmele din grup si partenerii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

8. Informatiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care viziteaza Site-ul si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele:

 • prelucrarea acestor date si informatii personale de catre Pastravariile Ceahlaului in vederea efectuarii de studii de piata;
 • transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct;
 • solutionarea de catre Pastravariile Ceahlaului a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina “Contact” din site);
 • alte activitati intreprinse de Pastravariile Ceahlaului si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Pastravariile Ceahlaului va pastra confidentialitatea acestor informatii. Pastravariile Ceahlaului nu va distribui, sub nicio forma, informatiile cu caracter personal catre terte persoane.

Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare și pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc) de imaginile produselor livrate, acestea putând prezenta abateri minore de la pozele și descrierile prezentate pe site. Spre exemplu, un produs disponibil în mai multe variante de gramaj poate fi reprezentat printr-o singură fotografie.

9. Modificari ale politicii de confidentialitate

Modificari ale prezentei politici ce vor aparea pe parcurs vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. “Termenii si Conditiile” constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si Pastravariile Ceahlaului in privinta utilizarii site-ului www.pastravariile-ceahlaului.ro. Pastravariile Ceahlaului isi rezerva dreptul de a revizui si aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa info@pastravariile.ro.

Copyright Pastravariile Ceahlaului. Toate drepturile rezervate.