Ce vrei sa cauti ?

Cum puteți deveni partener Păstrăvăriile Ceahlăului?

Dacă aveți o Păstrăvărie, o Băcănie, o Pescărie sau o unitate HoReCa, ne-am bucura să ne deveniți partener. Vorbim de ideea de parteneriat, pentru că ne interesează să dezvoltăm concepe împreună și să oferim beneficiarilor finali cea mai bună experiență posibilă.

Parteneriat cu o păstrăvărie

În toate țările dezvoltate există o bună colaborare cu păstrăvăriile mici. De acolo ne-am inspirat și am gândit un pachet de parteneriat care să se poată extinde și spre conceptul de asociație. Puiet, hrană, medic, sfaturi, păstrăv (când nu aveți), achiziții diverse (noi achiziționăm servicii și produse în cantități mari și avem obținute prețuri mai bune), etc. A se înțelege că nu aplicăm adaos-uri comerciale și facem acest efort pentru a vă ajuta să vă continuați activitatea – element esențial pentru piață, pe termen mediu și lung.

Parteneriat cu o Băcănie

Produsele noastre se vor integra perfect în corner-ul dedicat Păstrăvăriile Ceahlăului. Vom face promovare în comun și chiar realiza exclusivități. Povestim mai multe, când ne vedem.

Parteneriat cu o Pescărie

Aveți un magazin în care comercializați pește și produse din pește? Perfect. Ați găsit un furnizor strategic care vă poate asigura constant, pe tot parcursul anului, produsele dorite, în cantitatea enunțată. Rămâne numai să fixăm datele operaționale și vă puteți fideliza clienții cu ușurință.

Parteneriat cu o unitate HoReCa

Dețineți sau administrați o unitate de tip HoReCa? Avem o strategie care o să vă aducă venituri importante și clienți mulțumiți – calitate premium constantă. Nu trebuie decât să ne contactați, să stabiliți o discuție cu un reprezentant de la Păstrăvăriile Ceahlăului și să aveți succes. Avem pregătite toate elementele – la la livrare păstrăv proaspăt, pescuit în urmă cu puțin timp și până la marketing, meniu și preparate apreciate.

IMPORTANT: Dacă aveți în plan să vă deschideți una dintre aceste patru direcții, neapărat să ne contactați și să povestim. Sigur o să realizați că ați scutit timp și ați avut acces la informații de un nivel superior. Iar, dacă stabilim și exclusivități zonale, discuția noastră o să capete o formă foarte interesantă.

Al dumneavoastră partener reprezentant,

Marian Gavrilescu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*