Ce vrei sa cauti ?

Unitatea de Procesare Bicaz

Unitatea de Procesare Bicaz

După aproape cinci ani de investiții și multă muncă, în 2021, odată cu primirea autorizațiilor necesare (Mediu, DSV, DSP, etc) s-a trecut la partea funcțională și începerea operării pe piața de profil. Practic, din 2021 putem vorbi despre Păstrăvăriile Ceahlăului – Unitatea de Procesare Bicaz.

Descrierea unității

Etalăm, punctual, cele mai importante elemente ale unității noastre de procesare, cu specificația că acestea se vor majora odată cu dezvoltarea prin proiecte aflate deja în derulare.

  • 8 Fluxuri de lucru
  • Unitatea de preluare păstrăv proaspăt
  • Mașini de gheață
  • 16 spații cu frig, diverse temperaturi și funcțiuni
  • 8 Depozite de ambalaje
  • 2 Spații maturare
  • 4 Secții de produse finite
  • 2 Spații de rumenire cu fum natural
  • Spații speciale pentru toate necesitățile

Produse PREMIUM și Certificări

Păstrăvăriile Ceahlăului, Unitatea de Procesare Bicaz, folosește numai materie primă și ingrediente naturale de calitate, după indicații și rețete profesionale – produsele noastre sunt poziționate la categoria PREMIUM. Toate procesele și funcțiunile sunt certificate Sistem de certificare a siguranței alimentelor – FSSC 22000.

Prelucrare pentru terți

Păstrăvăriile Ceahlăului, Unitatea de procesare Bicaz, poate prelua și procesa pentru clienți și parteneri, atât la nivel de eviscerare, cât și la nivel de produse procesate, pe fluxurile de producție existente. De asemenea, suntem deschiși pentru colaborări la nivel de Private Label.

Bunătăți gata de gătit și gata de mâncat rafinate de un bucătar celebru, cum ar fi fileuri asortate, burgeri de pește, musse de păstrăv, „zacusca” (un fel de mâncare tradițional, dar reinventată, de casă, cu chipsuri de pește afumat, legume condimentate și ulei de măsline ușor) și produsul nostru vedetă, păstrăvul afumat care dă dependență. Toate acestea în mai multe variante și completări, cu condimente gustoase.